[VIDEO] Reaksl Teman Wanita Azri Iskandar Buat Ramai Curlga

Masih belum habis tempoh idah namun pelakon Ellie Suryati yang baru sahaja berplsah akui cukup rlsau mengenangkan perihal bekas suaminya, Azri Iskandar tika ini. Mana taknya, selepas lelaki tersebut mengumumkan bakal berkahwin baru malah muncul pula seorang wanita lain mengaku sebagai ex-girlfriend.

Adakah Azra ni real? Sebab kita tengok dekat Google dia tak keluar…Jangan main-main dengan hidup orang. Baru-baru ini pula timbul lsu tentang profil sebenar bakal isteri kepada Azri yang dipercayai bernama Dr Azra juga seorang penulis skrip. Mana taknya, sehingga ke harini masih belum ada sekeping gambar yang menampakkan wajah tular malah ramai pula yang mengesyaki akaun Facebook milik wanita tersebut juga seperti palsv.

Baby, boleh tak you cakap sekejap apa yang dia tanya……Abang ingat Azra break lunch

Ketika ditemubual pihak Melodi pada minggu lalu, keadaan bertambah mengeIirukan apabila Azra.

yang dihubungi oleh Azri bagaimanapun cepat-cepat meletakkan telefon saat mengetahui

percakapan tersebut dirakam. Pelakon lelaki berkenaan juga turut sama terkejvt namun sempat

meminta maaf kepada pengacara dengan memberi alasan wanita itu sedang sibuk shooting.

Jelasnya lagi, setelah berjumpa dengan keluarga bakal isterinya di Perlis barulah dirinya akan berkongsi dengan lebih lagi gambar-gambar lain. Dia dah letak pastu take care love you tu untuk sape?…Azri tak pernah jumpa ke baby dia tu?

Macam nak mengelak.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen mengakui cukup teragak-agak akan identiti sebenar wanita bernama Azra tersebut. Dalam pada itu, ramai yang berharap Azri dapat lebih berh4ti-h4ti selain rlsau jika benar tertlpu dengan ‘love sc4mer’.

“tengah shooting ke taknak jwb sbb cakap tgh live record”

“dia dh letak pastu take care love u tu utk sape”

“maaf kan saya tergelak sebab terlalu sweet bebenor wow baby”

“keslannya pd bekas istri,wlupun dh jadi bekas tp tetap rasa sakltnya bila bekas suami g baru bcer4i dh ada pganti”

“pelik klau tgh shooting kn de spa yg knl dctr azra ni lagi plik trus letak phone”

“ckp “gah shooting ” pun mcm nk mengelak.”

“Dr pun ada shooting k..mmg pandai berlakon betul”

“sblm tu elok je cakap.. lepas tu trus bisik2…kena sc4mm ” azri ni”

“mulai arini aku XNAK suami aku panggil sayang kt aku. kena panggil BABY”

“dorg pernah jumpa ke tak? ada org dalam industri drama ni kenal dan boleh sahkan identiti Azra ke tak”

“awal2 ckp ok jer…tau tgh rekod live teros bisik shoooting”

“tgh shooting boleh angkat phone”

“azri tak pernah jumpa ke dgn baby dia tu”

“macam macam perangai manusia sekarang”

vldeo:

Sumber : klsahdunla

Pelakon dan pengarah Ellie Suriaty berharap orang luar berhenti menghvkum bekas suaminya, Azri Iskandar apabila menganggap k0ntr0versi yang berlaku adalah k4rma buat dirinya kerana menganlaya hidup Ellie selama ini.

Ellie, 52, berkata, dia sudah mengambil keputusan menarik diri dan mengikhlaskan segala hal yang pernah berlaku sepanjang melayari bahtera perkahwinan dengan bekas suaminya itu

“Hidup ini akan datang dengan ujian dan dug4an, tapi saya tidak hukum dia pun. Saya dah cakap saya menarik diri dan halalkan serta mengikhlaskan semua yang terjadi.

“Jadi saya harap tiada sesiapapun menghvkumnya. Kalau dia nak nikah, itu adalah pilihannya. Saya ucapkan semoga berjaya dan saya harap wanita yang akan bersamanya betul-betul ikhlas dan jangan sorokkan diri kerana menyorok ini adalah kerja orang pengecvt. Berhenti permainkan hidup orang dan berhenti maIukan dia, tolonglah,” katanya.

Dalam masa sama, Ellie turut berharap individu bernama Dr Azra yang dilaporkan kekasih kepada bekas suaminya supaya tampil munculkan diri kerana sehingga kini identiti sebenarnya masih dir4gui apabila tidak menjumpai sebarang maklumat terperinci di Internet.

“Saya tak kisah Azri mencintai orang lain, cuma saya ters3ksa melihat dia dengan cerita-cerita yang keluar sebelum ini. Saya mohon kepada Azra supaya munculkan diri.

“Anak-anak dan rakan-rakan saya buat carian di Internet tapi tidak jumpa sebarang maklumat mengenainya. Siapakah dia sebenarnya? Adakah dia sc4mmer atau peminat? Saya tidak tahu apakah permainan dia. Kalau betul bercinta jangan menyorok.

Sumber : HM

Terkejvt bapa bawa wanita balik kampung, penat baca g0sip keluarga. Anak anggap Azri lslandar tldak hormat edah

Meskipun semalam ada seorang wanita tampil buat

pengakuan dilamar sebagai isteri baru, namun ia pantas din4fikan ole Azri Iskandar.

Ujarnya, dia membawa F pulang ke kampung hanyalah sekadar minta temankan ziarah kubvr ibunya kerana lesennya dan cvkai jalan telah explred.

Tiada pula diperkenalkan sebagai bakal isteri kepada ahli keluarga lain. Haritu dia kata balik sorang saja…pertama kenapa perlu tlpu? Kedua benda ni terlalu tiba-tiba Sebagai anak, berita pengakuan sedemikian turut mengejutkan Azrell Omar, 18.

Dia bahkan mempersoal kenapa perlu tlpu, sedangkan. Azri sebelum ini maklumkan hanya balik kampung berseorangan saja.

Selain itu, hasrat ayahnya untuk bernikah baru disifatkan sebagai terlalu cepat dan tiba-tiba.

Kami tak setuju bila ayah buat keputusan ini. kepada Dr Azra, mungkin bole pertimbangkan

balik soal nak kahwin ni Memandangkan bunya kini mash dalam tempoh edah, Azrell dan adik-beradik lain terkilan serta memb4ntah keputusan tersebut.

Malah katanya lagi, Azri Iskandar tidak pernah bersemuka dengan bakal ibu tirinya kecuali berhubung di platform laman sosial atas faktor

jarak jauh.

Justeru, dia juga menasihati Dr Azra untuk pertimbangkan semula keputusan untuk berkahwin dengan bapanya.

Mak saya dah korbankan 22 tahun dia cuba yang terbaik…..19 tahun berkahwin & 3 tahun jaga

ayah Ditanya keadaan Ellie Suriati, Azrell berkata ibunya seorang wanita yang kuat.

Meskipun sudah korbankan 22 tahun dalam hidupnya cuba yang terbaik demi rumah tangga, tetapi mash dapat teruskan kehidupan seperti biasa selepas perpisahan tersebut.

Sumber : klsahdunla via MY BLOG

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "[VIDEO] Reaksl Teman Wanita Azri Iskandar Buat Ramai Curlga"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*